Tovarna AGROB BUCHTAL je z leti izkušenj razvila inovativne rešitve fasadnih keramičnih ploščic.

Lepljene fasade

KeraJoin®

Tehnične vrednosti in lastnosti

  • keramične ploščice po DIN EN 144 11, skupine Alb, Bla, Blb, AIIa
  • »Split tiles« po DIN EN 144 11, skupine AIIa
  • teža 11-25 kg / m² (odvisno od debeline in velikosti)
  • odporne proti zmrzali
  • svetlobno in barvno obstojne, odporne proti UV-žarkom
  • odporne na agresivne vplive iz okolja
  • razredi gradbenih materialov: običajno A1 ali B1, odvisno od vrste izolacijskega materiala

SISTEMSKA CERTIFICIRANA KERAMIČNA FASADNA OBLOGA V SODELOVANJU S PODJETJEM STO

Skupaj s partnerji iz podjetja STO nudimo sistemsko rešitev. S svojim znanjem vam svetujemo že od samega začetka projektiranja in vse do končne izvedbe objekta.

*Opomba: določene serije se dobavljajo kot »dvojne ploščice«. V tovarni so proizvedene za lomljenje (in ne rezanje!!!) na objektu.
Za to se potrebuje namenske klešče, ki jih nudimo tudi pri nas. Povpraševanje nam pošljite po e-mailu.

CHROMA PLURAL

CRAFT EXTENDED

MOZAIK FRESH & LOOP

QUARZIT

Prezračevane fasade

KeraTwin®

Ekstrudirane keramične plošče, DIN EN 14411, skupina AIIa, glazirane/neglazirane, debeline 20 mm, 32 kg / m²

KeraTwin® s svojo raznolikostjo barv, formatov in površinskih oblog arhitektu ponuja izjemno svobodo oblikovanja. Ker različne možnosti pritrditve zagotavljajo tehnično in strukturno vsestranskost, ta sistem ponuja ustrezno rešitev za vse izzive – tudi na težkih podlagah.

Kot fasadni sistem z najrazličnejšimi barvami KeraTwin® omogoča vsakemu arhitektu, da uresniči svoje ustvarjalne ideje. Zato so poleg ponudbe barv “SpectraView”, ki obsega devet harmonično usklajenih družin barv in kontrastne barve, na voljo tudi barvni sistemi “Natura unglazed”, “Design unglalazed” in “Design glazed”. Na voljo so tudi strukturirane / profilirane plošče, ki zaradi svoje tridimenzionalne teksture naredijo velike fasade manj monotone in dajo celotni zgradbi poseben značaj. Spoji so izvedeni tako, da je konstrukcija optimalno zaščitena pred močnim dežjem. Zaradi razmeroma majhne teže – 32 kg / m² – so plošče enostavne za prevoz in namestitev.

Sistemi pritrjevanja KeraTwin® plošč

KeraTwin K20 vertikalni System profil

KeraTwin K20 vertikalni T-profil

KeraTwin K20 vertikalni Omega profil

KeraTwin K20 OmegaV profil

KeraTwin K20 OmegaS profil

KeraTwin K20 z oprijemkami

KerAion®

KerAion® fasadne plošče so po celem svetu znane že desetletja. Poleg pravokotnih plošč so na voljo tudi kvadratne plošče v velikih formatih 60 x 60 cm, 90 x 90 cm in 120 x 120 cm, ki so še posebej primerne za oblikovanje fasad večjih zgradb.

Plošče KerAion® je mogoče namestiti tako z vidnimi kot nevidnimi pritrditvami.

KerAion® K8 (standardne mere 60 x 60 cm, 60 x 90 cm), prav tako debeline 8 mm in s težo 18 kg / m², je zasnovan za pritrditev s pomočjo oprijemk.

Po želji so na voljo varnostni trakovi za vse formate, ki se nanesejo na hrbtno stran plošče v proizvodnem procesu in preprečijo, da bi večji kosi padli, če je plošča poškodovana.

Dimenzije plošč se lahko prilagajajo tudi vsakemu posameznemu objektu posebej.

Sistemi pritrjevanja KerAion® plošč

KerAion® K8 z oprijemkami

KeraShape®

»KeraShape®« je usmerjen k poudarjanju in podpiranju arhitektov pri uresničevanju posameznih konceptov. Poleg svoje funkcije kot element arhitekturnega oblikovanja, imajo ti oblikovani deli tudi povsem praktične namene – kot vizualni izgled zgradbe in zaščita pred soncem.

Standardni program obsega pravokotne elemente s prerezom 50 x 60 mm in 60 x 60 mm v dolžini do 1.800 mm, dolžine do 1.500 mm za različice 50 x 100 mm. Te dopolnjujejo zaobljeni lamelni elementi v velikosti 140 x 60 mm z največjo dolžino 1.200 mm. S pomočjo posebnih pritrdilnih sklopov lahko posamezne elemente združite v kompaktne enote ali jih praktično neskončno razširite.

Naslov

Lokar zastopstva d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana - Črnuče

Pokličite

041 622 596

Call Now Button